Logo: Meest toegankelijke gemeente 2018
Yes, de winnaar is bekend!

Over ons

De verkiezing van de Meest Toegankelijke Gemeente van 2018 wordt georganiseerd door:

 

Logo: Nederland Onbeperkt #gehandicaptenzorg www.nederlandonbeperkt.nu

Nederland Onbeperkt¬†is een campagne van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Met deze campagne geeft de gehandicaptensector mensen met een beperking een gezicht en vraagt aandacht voor hun zorgen, belangen en rechten. Dat ze dezelfde kansen hebben op een baan, opleiding en woning als mensen zonder beperking. Het motto van de campagne Nederland Onbeperkt is ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door.’

 

Logo: Ongehinderd

Ongehinderd is een social enterprise die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Ongehinderd heeft een gratis app en website ontwikkeld waarmee inmiddels bijna 40.000 mensen met een lichamelijke beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. Ongehinderd geeft gemeenten en bedrijven de instrumenten om zo toegankelijk en gastvrij mogelijk te zijn voor iedereen. Denk hierbij aan toegankelijkheidstoetsen, praktische adviesrapportages en informatieverstrekking via de Ongehinderd app. Daarnaast is Ongehinderd de uitvoerende partij voor het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid.

 

Toegankelijke website

Deze website voldoet aan de toegankelijkheidseisen van Accessiblity.

Logo Stichting Accessibility

Help mee

Maak je eigen banner en deel die via social media. #MTG2018 Deel de oproep van Femke, Esther, Otwin en andere vrienden van de campagne. Download en deel onze campagne-materialen.

Volg ons

Nederland Onbeperkt:
Facebook
Twitter
Instagram

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland:
LinkedIn