Blog

Werken als rolstoelreparateur

Author: mees

August 8, 2023

Voor mensen die handig met hun handen zijn en zich graag inzetten voor lichamelijk gehandicapten, is het beroep van rolstoelreparateur wellicht een goed idee. Er zijn bedrijven die hun werknemers intern opleiden, maar je kunt ook zelfstandig een opleiding rolstoelservice volgen.

Werken op locatie als reparateur

Kleine reparatie aan rolstoelen kunnen veelal op locatie gerepareerd worden. Daarvoor heb je dan wel een goed uitgeruste bestelbus nodig. Via https://www.worksystem.be/ kun je een op maat gemaakt worksystem bestellen. Het bedrijf https://www.worksystem.be/ zorgt ervoor dat je al je gereedschappen, benodigde materialen en zo nodig ook de rolstoel zelf veilig kunt vervoeren.

Wanneer je als reparateur mobiel bent, heeft dit voor de klant grote voordelen. Als de rolstoel stuk is, raakt de klant immers zijn of haar mobiliteit kwijt. Als reparateur kom je op veel verschillende plaatsen. Met name tijdens de vele verschillende sporten voor rolstoel gebruikers, gaat er regelmatig iets stuk. Daarbij kan het wenselijk zijn om als reparateur preventief bij de wedstrijd aanwezig te zijn.


clenci