Logo: Meest toegankelijke gemeente 2018
Yes, de winnaar is bekend!
20 maart 2018

Wethouder René de Vent onthult onderbord met logo MTG

Afgelopen vrijdag heeft wethouder René de Vent van de gemeente Hardenberg het eerste onderbord van de Meest Toegankelijke Gemeente onthuld. Een mooie mijlpijl voor Hardenberg én voor de organisatie achter de verkiezing!

Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur hopen we dat onze verkiezing andere gemeenten inspireert en motiveert om van toegankelijkheid een belangrijk thema te maken. Frank Bluiminck, directeur Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, schreef er een column over.

Bluiminck: “In mei van dit jaar komt de minister van VWS met een actieplan waarin staat hoe Nederland het VN-verdrag voor mensen met een beperking beter kan opvolgen dan tot nu toe gebeurt. Laat de verkiezing van de Meest Toegankelijke Gemeente voor minister De Jonge een extra stimulans zijn om zijn plan zoveel mogelijk scherpte te geven. Met Hardenberg in een ambassadeursrol. Er valt veel te leren in Overijssel…”

 

Wethouder René de Vent onthult bord MTG

Foto: Gemeente Hardenberg (Twitter)

« Naar al het nieuws

Help mee

Maak je eigen banner en deel die via social media. #MTG2018 Deel de oproep van Femke, Esther, Otwin en andere vrienden van de campagne. Download en deel onze campagne-materialen.

Volg ons

Nederland Onbeperkt:
Facebook
Twitter
Instagram

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland:
LinkedIn